Om mig

Noa Kjærsgaard Hansen

Jeg er født i 1989, bosat i en lille landsby uden for Silkeborg og er cand.mag. i Æstetik & Kultur fra Aarhus Universitet med en BA i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og University of Kent i England. I september 2020 startede jeg som selvstændig.

Inden da var jeg fra 2017-2020 arbejdet som projektleder på Folkeuniversitetet i Aarhus, hvor jeg som programredaktør og kommunikationsansvarlig var med til at arrangere og udvikle Aarhus' internationale litteraturfestival, LiteratureXchange.

Min portfolio spænder bredt fra at producere og moderere livestreamede forelæsninger til konceptudvikling og projektstyring af små og store kulturevents, live forfatterinterviews, fundraising, rejsereportager, featureartikler og litteraturanmeldelser.

Jeg er forfatter til to digtsamlinger, nystartet oversætter samt bidragsyder til en række antologier og tidsskrifter, og har i den forbindelse modtaget flere legater. Jeg underviser inden for litteratur, skrivning, kultur, forskning og konceptudvikling

Skal jeg bidrage til dit projekt, dit magasin eller din organisation?
 kontakt mig endelig.

© Foto 1, 2, 3 & 6: Martin Dam Kristensen / Foto 4: Anthon Jackson / Foto 5: Eliott Becheau